24-годишно момче, успешен финансов анализатор в Англия, се отказва от професията

...
24-годишно момче, успешен финансов анализатор в Англия, се отказва от професията
Коментари Харесай

Не е за всеки! "Балканският звяр" Стратимир Георгиев дипли пачки от екстремните си селфита

24-годишно момче, сполучлив финансов анализатор в Англия, се отхвърля от специалността си, с цел да си прави рискови селфита. Как от една фотография на зарязан градеж в София се стига до професионалните фотоси от небостъргачи в чужбина?
Превръща ли се правенето на рискови селфита в специалност, от която можеш да печелиш, и има ли към момента мода измежду децата да се снимат на високи и рискови места? .

Стратимир Георгиев прекарва живота си в Канада, приключва бизнес образование в Англия, а по-късно две години работи като финансов анализатор там. След това взема решение да се върне в България, с цел да трансформира правенето на селфита в специалност, осведоми Нова телевизия.

Стратимир, който е прочут в интернет като Балканския звяр, стартира да харесва рисковите фотоси преди няколко години след кадър на зарязан градеж в София.

„ Беше фотография на краката ми, от горната страна на градеж бях. Винаги ме е влечал адреналинът. От началото бях по-страхлив и ми влияеше височината. Имах моменти, в които първоначално ми се завиваше свят. Сега към този момент не ми се получава това”, споделя Стратимир.

Той не счита, че дава неприятен образец на тинейджърите.

Защо на младежите им харесва да се снимат по високи и рискови места, а след това споделят фотоси от там? Отговорът търсим с детската психоложка Анна Жукивская.

„ Изпитване на качествата, до каква степен аз мога да стигна, до каква степен са ми опциите и все по-разширени стават тези граници. И адреналинът, и хормонът на щастието, които изпуска нервната система и едно чувство за премия след всяко сходно нещо, усилва търсенето. Те от ден на ден желаят да изпитват този адреналин”, разяснява психологът.

Само преди броени дни възпитаници качиха видеоклип, който са снимали върху рейс от градския превоз в София. Правенето на рискови селфита обаче не всеки път приключва по най-хубавия метод.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР